Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Gällivare-Malmbergets pastorat Besöksadress: Treenighetens väg 4, 98235 GÄLLIVARE Postadress: BOX 98, 98221 GÄLLIVARE Telefon:+46(970)16260 E-post till Gällivare-Malmbergets pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Körer

Körerna har en viktig uppgift i församlingens gudstjänstliv. Sång och musik gör budskapet om Kristus ännu tydligare och lyfter gudstjänsten ytterligare. Längtar du efter att sjunga i kör? Tveka inte att kontakta oss.

Gällivare Kyrkokör

Vi medverkar vid 2-3 gudstjänster samt 1 konsert/termin. Övning varje torsdag 19:00-20:30 i Gällivare församlingsgård.

David Larsson

David Larsson

Gällivare-Malmbergets pastorat

Organist

Allhelgonakören

Under hösten, vintern och våren sjunger vi på onsdagar kl 19.15 i församlingshemmet i Malmberget. Under sommaren har vi ett uppehåll.
Välkomna! Allhelgonakören leds av Per Westerlund.

Per Westerlund

Per Westerlund

Gällivare-Malmbergets pastorat

Musiker

Församlingskören

Kören övar i Gällivare och Hakkas församlingsgårdar onsdag kl 18:00-20:00. Vi medverkar vid 2-3 gudstjänster samt 1 konsert/termin.

Anders Näsholm

Anders Näsholm

Gällivare-Malmbergets pastorat

Kantor

POP-UP KÖREN

POP-UP KÖREN är en kör för alla åldrar som startade som ett körprojekt inför våra familjegudstjänster. Och från och med 21 januari 2019 kör vi varje vecka.

Vi träffas på Lapphärbärget, måndagar, klockan 18 och sjunger tillsammans ungefär 1-1,5 timme. Därefter dricker vi te, snacksar lite på vad huset har att erbjuda och får umgås en liten stund extra.

Våra minsta medlemmar är 3 år och våra äldsta är nog närmare 60... Som utgångspunkt brukar vi säga att barnen ska vara från ungefär 6 år men som du alldeles nyss läst så är vi öppna för allt. Så har du barn som är yngre kom förbi och prova eller ring och hör med oss. I med att vi också är en kör i alla åldrar så är vi även flexibla för att anpassa och ändra så att det ska passa alla.

Det vi sjunger i POP-UP KÖREN är allt från barnsånger, barnpop och gospel till det som spelas på radion. Allt blandas i en salig glädje med mycket skratt. Det ska vara roligt och fartfyllt. Det ska vara glädje i musik och kör. Det är det vi utgår ifrån.

Och du...psst... POP-UP KÖREN hälsar att du behöver inte kunna sjunga för det är inte det som är grejen utan det roliga som är POP-UP KÖREN.

Välkomna hälsar, POP-UP KÖREN, Helena och Rikard (körledarna).

Helena Johansson

Helena Johansson

Gällivare-Malmbergets pastorat

Församlingspedagog

Barnkören

Vi sjunger tillsammans i Malmbergets församlingshem, onsdagar, kl. 17.

Alla barn från förskoleklass och uppåt är välkomna.

Jessica Hansson

Jessica Hansson

Gällivare-Malmbergets pastorat

Barnkörledare