Körer

Körerna har en viktig uppgift i församlingens gudstjänstliv. Sång och musik gör budskapet om Kristus ännu tydligare och lyfter gudstjänsten ytterligare. Längtar du efter att sjunga i kör? Tveka inte att kontakta oss.

Gällivare Kyrkokör

Vi medverkar vid 2-3 gudstjänster samt 1 konsert/termin. Övning varje torsdag 19:00-20:30 i Gällivare församlingsgård.

David Larsson

Allhelgonakören

Under hösten, vintern och våren sjunger vi på onsdagar kl 19.15 i församlingshemmet i Malmberget. Under sommaren har vi ett uppehåll.
Välkomna! Allhelgonakören leds av Per Westerlund.

Per Westerlund

Församlingskören

Kören övar i Gällivare och Hakkas församlingsgårdar onsdag kl 18:00-20:00. Vi medverkar vid 2-3 gudstjänster samt 1 konsert/termin.

Anders Näsholm

POP-UP KÖREN - terminstart i slutet av augusti

Vi träffas på Lapphärbärget, måndagar, klockan 18 och sjunger tillsammans ungefär 1-1,5 timme. Därefter dricker vi te, snacksar lite på vad huset har att erbjuda och får umgås en liten stund extra.

Våra minsta medlemmar är 3 år och våra äldsta är nog närmare 60... Som utgångspunkt brukar vi säga att barnen ska vara från ungefär 6 år men som du alldeles nyss läst så är vi öppna för allt. Så har du barn som är yngre kom förbi och prova eller ring och hör med oss. I med att vi också är en kör i alla åldrar så är vi även flexibla för att anpassa och ändra så att det ska passa alla.

Det vi sjunger i POP-UP KÖREN är allt från barnsånger, barnpop och gospel till det som spelas på radion. Allt blandas i en salig glädje med mycket skratt. Det ska vara roligt och fartfyllt. Det ska vara glädje i musik och kör. Det är det vi utgår ifrån.

Och du...psst... POP-UP KÖREN hälsar att du behöver inte kunna sjunga för det är inte det som är grejen utan det roliga som är POP-UP KÖREN.

Välkomna hälsar, POP-UP KÖREN, Helena och Rikard (körledarna).

Helena Johansson

Barnkören

Vi sjunger tillsammans i Malmbergets församlingshem, onsdagar, kl. 17.

Alla barn från förskoleklass och uppåt är välkomna.

Jessica Hansson

Barnkörledare