Dop

Ett barn har kommit till världen. Det vill vi gärna fira tillsammans med er. I dopet finns löftet om att Gud är med ert barn under alla livets dagar, oavsett vad som än händer.

Att bli förälder är fantastiskt. Att få ansvaret för ett nytt litet liv är omtumlande och berör djupt. Ert barn är en av livets gåvor och skapar mycket tankar, känslor, kärlek och omsorg. Det är också den största utmaning en människa kan få. Kontakta oss så hjälper vi till med dop av ert barn.

Gällivare församling: 0970-755 30

Malmbergets församling: 0970-240 30