Kyrkans samtalstjänst

Ibland kan man vilja ha någon utomstående att tala med om bekymmer som finns i vardagen. Det kan handla om sorg, relationer, tro och tvivel. Kanske om att fatta ett beslut - att stå vid ett vägskäl i livet.

Anders Bondesson har tystnadsplikt, vilket innebär att inget av det du berättar kommer att föras vidare. Inga journaler förs och samtalen är kostnadsfria. Du kan boka enskilt samtal eller tillsammans med någon i din familj eller annan i din närhet. Ring eller mejla för tidsbokning.

Anders Bondesson

Komminister