Foto: Gustaf Hellsing/IKON

Välkommen till vår nya hemsida

"Webben för framtiden", med dig som användare i fokus. En hel del arbete återstår innan vi fyllt på med nya bilder och material, men redan nu finns det mycket att läsa.

Måndagen den 25 april lanserades den nya versionen av svenskakyrkan.se. "Webben för framtiden", kallas den, med dig som användare i fokus. Hemsidan har moderniserats, och den ska fungera bättre att titta på i mobiltelefon och på läsplatta. 
Det betyder att även Gagnefs pastorats hemsida ser annorlunda ut än du är van vid.

Det har varit mycket arbete med den nya hemsidan här på pastorsexpeditionen i Gagnef. Gamla sidor med texter och bilder har slängts och nytt har skapats. Eftersom det handlar om mycket material och många sidor, så är det arbetet inte klart. En hemsida blir förresten aldrig ”klar”, den uppdateras och förändras hela tiden.

Tankemöda under arbetet med Gagnefs pastorats nya hemsida.
Foto: KY

När du surfar runt på vår nya hemsida så ser du att indelningen av ämnesområden är ny. Tidigare var indelningen gjord församlingsvis, medan vi nu har indelat på verksamhetsområden.

I kalendern som du hittar under ”kalender” i menyn samt längst ner på startsidan, ser du  dag för dag  våra församlingars olika verksamheter.

Vår hemsida kommer successivt att fyllas på med fler texter och bilder. Hoppas att du gillar den!