Gröna diakonskjortor hänger på galgar på rad.

Diakon 100% - Gagnefs pastorat

Nu söker vi en diakon med verksamhetsansvar för pastoratets diakoni.

Diakon 100% med verksamhetsansvar för pastoratets diakoni

Vi söker en socialt engagerad diakon med ansvar för pastoratets diakoniverksamhet. Du har en socionomutbildning eller en examen inom socialomsorg, men det viktigaste är din flexibilitet och öppenhet för förändring.

Hos oss får du inte bara ett flexibelt arbete, utan även möjligheten att vara en del av att sprida glädje och stöd till Gagnefs invånare. Tillsammans skapar vi en inspirerande arbetsplats och en levande församling där din sociala kompetens verkligen kommer till sin rätt.

Du kommer att ha Gagnefs församlingshem som huvudsaklig arbetsplats, och körkort är ett krav för tjänsten.

Tillträde snarast efter överenskommelse. Provtjänstgöring tillämpas.

Mer information lämnas av diakon Liss-Anna Holmdahl 0241-621 03 eller HR-ansvarig Clas Pettersen, 0241-623 02.

Bifoga ett personligt brev, cv, diakonbrev och referenser till din ansökan. Adress: Gagnefs pastorat, Kyrkbyvägen 35, 785 30 Gagnef eller gagnef.pastorat@svenskakyrkan.se

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.