Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Söderhamn och Sandarne Besöksadress: Mariagården, 82632 Söderhamn Postadress: Box 10, 82621 Söderhamn Telefon:+46(270)426500 E-post till Svenska kyrkan i Söderhamn och Sandarne

Barn

I församlingarnas uppdrag ingår att ta ansvar för undervisning av de barn som döps in i kyrkan.

Bild: Alex & Martin /IKON

Gud & Spagetti

En kväll för hela familjen. Middag i Mariagården och avslutning i Ulrika Eleonora kyrka. En måndag varje månad.

Passa på att komma till dukat bord för hela familjen. Middag serveras i församlingsgården kl. 17 och Gud och spagetti avslutas med gudstjänst i kyrkan kl 18.

Hösten 2019 är det det tre datum att lägga på minnet: 23 september, 21 oktober och 18 november.

Alla barn äter gratis och vuxna betalar 30 kr. Anmälan med SMS eller mejl till Therese Onelius 070-258 20 53  therese.onelius@svenskakyrkan.se

Mammaträffar

Träffar är för dig som är mamma och vill träffa andra mammor. Vi fikar, pysslar och samtalar om livets frågor och funderingar. Gruppen träffas en gång i månaden.

Anmälan till varje tillfälle via sms till Therese Onelius 070-2582053.

Miniorer

För barn i årskurserna F till 3. Vi pysslar, leker, sjunger och gör andra roliga saker tillsammans. Vid varje tillfälle har vi en andakt då vi läser eller berättar något ur bibeln och avslutar andakten med att be Gud som haver. Församlingenbjuder på frukt.

tisdagar kl. 17.00-18.30

Mariagården i Söderhamn, Ingång 2

onsdagar kl. 17.00-18.30

Östanbo bönhus i Sandarne

Anmälan till Therese Onelius therese.onelius@svenskakyrkan.se

Juniorer

För barn i årskurserna 4-6. Här möts vi och har roligt tillsammans. Vi planerar tillsammans vad vi ska göra vid varje tillfälle, till exempel bowling, lek, bakning, matlagning, pyssel, film, spel och utflykter, läger. Församlingen bjuder på mellis.

Mariagården MÅNDAGAR 15.30–17.00

Ansvarig för den pedagogiska verksamheten bland barn och familjer

Therese Onelius

Anställd, Pedagog, barn och familj