Konfimation

Fryksände pastorat har flera olika alternativ till dig som vill konfirmera dig.

De grupper som startar  i höst är Wildlife, Estet och Neutral i Fryksände och Folkracegrupp i Östmark.

Det finns även möjlighet för dig som vill konfirmera dig i vuxen ålder att anmäla dig till en grupp.

Unga ledare finns med i grupperna. Intresserad av att vara ledare? Kontakta Hans Öberg.

Har du frågor?
Kontakta pedagog Hans Öberg 070-250 37 63 eller Johan Bonander, kyrkoherde tel. 272 01.
Via e-post: fryksande.pastorat@svenskakyrkan.se.

From 2017 utgår ingen hyra vid lån av församlingshem i samband med konfirmation.

Här finns konfirmationsinbjudan

Läs här om Svenska kyrkans konfirmation