Information om verksamheterna

Med anledning av den pandemi som råder påverkas verksamheterna i församlingen, här kan du se vad som fortsätter, vad som tagit paus etc. Sidan uppdateras löpande.

Fortsätter:
Söndagens mässa i kyrkan är numera utomhusgudstjänst eller utomhusmässa och den firas under tälttaket vid Frustuna prästgård. Från och med 2020.05.24 firas vissa gudstjänster med nattvard. Vi tar emot brödet och sedan används Torsåkers kyrkas särkalkar där vinet redan är upphällt. Vi håller avstånd och den som just nu inte vill ta emot Kristi kropp och blod i bröd och vin kan få en personlig välsignelse av prästen.

Begravning
- kan ske i kyrkan eller i det stora luftiga tältet bredvid prästgården. Det är viktigt att begravningen inte skjuts upp till ett senare tillfälle. I tältet finns gott om utrymme för att ha begravningsakten på ett tryggt sätt. Om begravningsföljet är fler än 50 kan sörjande komma och ta avsked efter de närmast anhörga.”

Dop och vigslar (Dessa kan utföras utomhus vid önskemål om det).

Tillfällig paus:
Andakter på Strandhagen