Kors.
Foto: Jim Elfström/IKON

Katekumenatet - samtalsgrupp om kristen tro

Är du nyfiken på kristen tro? Vill du fördjupa ditt andliga liv? Kanske vill du döpa/konfirmera dig?

Katekumenat kommer av det grekiska ordet katechoumenos som betyder "en som undervisas". Här delar vi med oss av livets erfarenheter och kopplar dem till den kristna läran. Gruppen leds av präst och diakon med stor erfarenhet av existensiella samtal.

Katekumenatet är en studiegrupp för vuxna om kristen tro. Den vänder sig till vuxna som funderar över andlighet och tro och kan också fungera som förberedelse för dop och/eller konfirmation. Söker du ett sammanhang där du som vuxen kan samtala och reflektera över livsfrågor och det kristna budskapet? Då kan katekumenatet vara någonting för dig! En bra utgångspunkt för att vara med är nyfikenhet och vilja att dela tankar och frågor med andra.

Kontakta oss om du har några frågor. Du finner kontaktuppgifter här nedanför.

Mikael  Sjödin

Mikael Sjödin