En blomma på en not.

Musikdagarna 2021

22-29 augusti.

Årets upplaga av Musikdagarna går av stapeln 22-29 augusti. Vi har valt att även i år förlägga dem till senare delen av sommaren eftersom vi hoppas på att pandemin ska ha avklingat då, så att fler kan ta del av konserterna på plats. Just nu gäller att max 50 personer får vistas i samma lokal på anvisade platser, men det verkar finnas hopp för att maxantalet kan höjas till 300 till augusti.

Det blir som vanligt ett blandat konsertutbud av hög klass. Nedan kan du läsa om alla konserter och artister. Vi tar som vanligt inget inträde, men ser gärna en gåva till act Svenska kyrkan och deras internationella katastrofarbete.

PLATSER till konserterna måste bokas i förväg. Bokningen öppnar 2 augusti. Från det datumet finner du länk till bokni gen på den här sidan. Från då kan du också ringa och boka plats om du föredrar det, 063-16 11 50.

Vi önskar dig härliga musikupplevelser i augusti!

Martin Schiffer