Man står lutad mot en vägg med en massa frågetecken på.

Livsviktigt

Öppen samtalsgrupp för vuxna om existensiella frågor.

Varje dag har många av oss människor tankar och känslor som knyter an till olika existentiella livsfrågor.

Vi tror mycket på att samtalet är en viktig del av varje människas liv.

I samtalsgruppen Livsviktigt kan du i ett tryggt sammanhang öppna upp och dela med dig av dina egna tankar och känslor med fokus på existentiella frågor. I den här gruppen finns ingen färdig kursplan, utan upplägget bygger på deltagarnas egna frågeställningar. Samtalsledare är en präst/diakon med stor erfarenhet av existensiella samtal.

Gruppen är öppen för alla och ingen föranmälan behövs. Vi träffas varannan torsdag 17:00-19:00 och det går bra att bara komma någon enstaka gång också. Vi håller till i Hornsbergskyrkan, Andersösalen. Titta gärna i vår kalender om du vill se alla tillfällen.

Om du har några funderingar så finner du kontaktuppgifter här nedan.

Välkommen!

Mikael  Sjödin