Archi Jamt, Trio Quinta & Lena Moén.

Kammarkonsert

Frösö kyrka söndag 23 augusti 18:00

OBS! Ett fåtal fysiska platser finns och dessa måste bokas. Vi kommer att direktsända konserten via vår Facebooksida. Mer om detta längre ner på sidan.

Archi Jamt:
Bengt-Eric Norlén, violin
Annelie Ryd, violin
Louise Olsson, viola
Katarina Bergner Åhlén, cello

Trio Quinta:
Maria Sjöstedt Björs, piano
Annelie Ryd, violin
Katarina Bergner Åhlén, cello

Lena Moen, sopran

Musikdagarna avslutas i år med festlig kammarkonsert! Två av södra Norrlands mest erfarna ensembler möts och firar dessutom varsitt jubileum: pianotrion Trio Quinta fyller 30 år och stråkkvartetten Archi Jamt firar 15 år. Tillsammans med sopranen Lena Moén utlovas ett färgsprakande klassiskt program!

Om Archi Jamt

Stråkkvartetten som mellan sina klassiska konserter kompar popstjärnor och medverkar i revyer, spelar barnföreställningar och gör cykelturnéer... Archi Jamt älskar kontraster och detta har tagit dem genom hundratals spelningar över Sverige och i Europa.

Om Trio Quinta

Trio Quinta, Jämtlands egen pianotrio, brinner för den argentinsk tangons uttryck, och det brukar även publiken göra efter trions konserter..!

Trio Quinta har sin bas i Jämtland och har konserterat regelbundet i över 25 år i hela landet och övriga Skandinavien. Medlemmarna har utbildat sig i Sverige, Norge, Italien och Ungern och alla tre är yrkesverksamma musiker på hel- eller deltid.

Om Lena

Lena har med sin Härjedalska sopranstämma rest land och rike runt som solist i de flesta stora sakrala verken och innehar en plats i Barents Kammarkör - en vokalensemble under ledning av Erik Westberg.

OBS!

PLATSER till konserterna måste bokas i förväg. Bokning görs via telefon till expeditionen, 063-16 11 50. Du anger namn, personnummer, telefonnummer och antal platser som du vill boka. Du kan boka max 4 platser. Du får inga fysiska biljetter utan anger namn och telefonnummer vid entrén till konserten.
Personlig integritet: Dina personuppgifter hanteras bara av oss och i skyddade system. De delas inte med någon tredje part.

DIREKTSÄNDNING kommer att ske av varje konsert via vår Facebooksida. Den som inte har Facebook kan se konserterna i vårt Facebookflöde på vår hemsida. Det kommer att ligga längst upp på startsidan under Musikdagarna.
OBS! Du kan inte se konserten i efterhand, utan bara under den faktiska konserttiden (detta av upphovsrättsliga skäl).