Hornsbergskyrkan - en oas

Öppen kyrka varje vardag 9-15 och öppen foajé varje vardag 13-15.

Här kan du bara hänga en stund, plugga, läsa eller umgås med andra - på avstånd förstås. Och vill du prata med en präst/diakon, så finns alltid någon på plats i foajén då den är öppen.

Vi bjuder på enkelt fika (kaffe, te, skorpa), men du är också välkommen att ha med dig eget fika/enkel mat (vi kan dock inte erbjuda uppvärmning).

Hornsbergskyrkan biblioteket

Böcker och tidningar finns och även lite garn och stickor för den som vill sticka något att skänka till välgörande ändamål.

Själva kyrkolokalen är öppen vardagar 9-15 och foajén och biblioteket är öppna vardagar 13-15. Där finns alltid en präst/diakon på plats.

Vi är självklart noga med avstånd och att inte fler än 8 personer vistas i lokalen samtidigt så länge restriktioner råder.

Välkommen in!