Baby-/barnrytmik

Barnrytmik

Vi avvaktar med start av barnrytmik tillsvidare. I mammas och pappas trygga närvaro får barnet uppleva sång, musik, rörelse och rytm.

Vi har barnrytmik för föräldrar med barn i åldrarna 1-3 år.

Vad är rytmik?

Barnrytmik är ett bra sätt för föräldrar och barn att umgås och ha roligt tillsammans. I mammas/pappas trygga närvaro får barnet uppleva sång, musik, rörelse och rytm. Barnrytmik bidrar till barns och föräldrars samspel. Barnet får genom musiken möjlighet att utveckla kroppskännedom och självuppfattning.

Passar det alla?

Rytmiken bygger på en tydlig pedagogik där förälderns/föräldrarnas deltagande är av stor vikt. Är du inte bekväm med att sjunga, dansa och vara lite larvig, så finns andra grupper som kan passa bättre; exempelvis Öppet kyrkis.

Hur går det till?

Vi börjar med en stunds rytmik. Genomtänkta och pedagogiskt utvalda övningar utförs med sång, musik, sand och rytmer. Efteråt fikar och umgås vi tillsammans. Ingen anmälan behövs. Barnrytmik kostar inget - du har redan betalat genom kyrkoavgiften.

Vi håller till i Hornsbergskyrkans lokaler med ingång från parkeringen.

måndagar ojämna veckor 09:30-11:30

Anna Brandt

Frösö Sunne Norderö församling

Körpedagog, Baby- och barnsångkonsulent

Mer om Anna Brandt

Diplomerad barn- och babysångskonsult. Sång- och körpedagog.