Fritsla-Skephults församling

Kontakt

Fritsla-Skephults församling Besöksadress: Danska vägen 3, 51171 Fritsla Telefon: +46(320)207160 E-post till Fritsla-Skephults församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Fritsla-Skephults församling

Fritsla-Skephults och Kinna församlingar bildar Kinna-Fritsla pastorat. Sammanslagningen träder i kraft 1/1-18.

Pastoratets hemsida startar upp 13/12-17 med adress;    svenskakyrkan.se/kinna-fritsla.

Fritsla-Skephults hemsida stängs ner 31/12-17.

Ingen har rätt att utnyttja dig för att tillfredsställa sina egna behov. Om du har blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp i en kyrklig miljö kan du få stöd av våra kontaktpersoner.

Om sexuella övergrepp

Flera alternativ: vintergrupp eller sommargrupp.
Anmäl dig senast 15 september!

Flera alternativ: vintergrupp eller sommargrupp. Anmäl dig senast 15 september!

Församlingarna samlas till gudstjänst så gott som varje söndag och helgdag. Gudstjänsten är församlingens gemensamma möte med vår Levande Gud.

Gudstjänst