Unga Röster

Nu startar vi scenisk kör med unga röster!

Unga vuxna och tonåringar

Välkomna till ny scenisk ungdomskör
- en del av Kulturverkstan i Fresta församling
Smygstart redan nu! Kom på prova på-kväll den 8 maj.

Körens målgrupp är unga vuxna och tonåringar. Du utmanas och utvecklas i sångteknik och samsång kombinerat med ett fokus på sceniskt uttryck och gestaltning.

Den riktar sig till dig som gärna sjunger och kanske spelar du också något instrument. Ett av körens mål är att du tillsammans med andra och individuellt ska få utvecklas i både sång och musicerande. Ingen avgift.

• vi prövar blandade uttryckssätt som improvisation, rörelse, drama/teater
  • vi söker ett gränsöverskridande körarbete där musik, drama och rörelse möts
  • vi utmanar och utveckla gränserna för vad körsång kan vara

Onsdagar  19.00 -20.45
inklusive avslutande fika.
Bollstanäs församlingshem,
Gamla Vägen 25.

I samband med att du börjar i kören
träffar du körledaren Nina en stund på egen hand. Vi börjar med en kortare uppsjungning och röstuppvärmning. Du får framföra en låt du valt själv och som du tycker om. Sedan sjungs en obligatorisk låt, psalmen Den blomstertid nu kommer. Noter och text på psalmen får du på mejl så att du hinner lära dig den innan. På så sätt får körledaren en uppfattning om hur både du och kören på bästa sätt kan utvecklas och komma till sin rätt.
Anmäl dig gärna, eller kom direkt till prova-på-kvällen den 8 maj.

Nina Walloschke

Kyrkomusiker