Fresta församling Besöksadress: FRESTA KYRKVÄG 2, 19454 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling Webbplats

Sportlovsläger

Familjer och ungdomar - tillsammans i olika åldrar. Under fyra mysiga dagar delar vi måltider, skidåkning och andaktsliv.

Fresta församling inbjuder till sportlovsläger för alla åldrar. Vi bor med helpension på Transtrands fjällgård. Skidåkning sker i Tandådalen/Hundfjället dit vår egen buss tar oss varje dag.
Sportlovslägret vill bygga gemenskap över åldrar och verksamheter. Den gemensamma bussresan, måltiderna och andakterna i fjällgårdens mysiga kyrka är en del i detta.
Vid frukosten packar vi lunchpaket som äts i backen. Efter middag och andakt ges kvällsprogram för konfirmander och ungdomar. Kvällsprogrammet är öppet för familjer.
Avresa: Onsdag 1 mars kl 11.30 från Bollstanäs församlingshem. Hemkomst: Lördag 4 mars ca 21.00

Priser:
Konfirmander/Ungdom: 800 kr*
Vuxen 1000 kr* familj 2500 kr*
*Lägeravgiften är subventionerad av Svenska kyrkans medlemsavgifter.
Tack för att du är medlem.

Liftkort (3 dagar)

Vuxen: 1405 kr
8-15 år: 1125 kr
0-7 år: 140 kr
Vi beställer liftkorten i grupp. Ange nedan vilka liftkort du vill köpa.

Skiduthyrning:
Du bokar och betalar själv dina hyrskidor via Skistar.com
Som utlämningsställe väljer du Skistarshopen på Hundfjällstorget i Sälen.
Resan innehåller 3 dagars skidåkning, torsdag-lördag.
Hjälm är obligatoriskt för deltagande barn och ungdomar. Hjälm finns att hyra.
Skicka din anmälan senast 13 januari.

Här anmäler du dig till sportlovsresan.