Utsikt över skidbacken från toppen. Två slalomåkare gör sig redo att åka utför.
Foto: Madelen Zander/IKON

Sportlovsläger

Familjer och ungdomar - tillsammans i olika åldrar. Under fyra mysiga dagar delar vi måltider, skidåkning och andaktsliv.

Sportlovsläger 2022

Fresta församling inbjuder till sportlovsläger för alla åldrar. Vi bor med helpension på Transtrands fjällgård. Skidåkning sker i Tandådalen/Hundfjället dit vår egen buss tar oss varje dag.
Sportlovslägret vill bygga gemenskap över åldrar och verksamheter. Den gemensamma bussresan, måltiderna och andakterna i fjällgårdens mysiga kyrka är en del i detta.
Vid frukosten packar vi lunchpaket som äts i backen. Lunchsamlingen i backen är obligatorisk för konfirmander och ungdomar och öppen även för familjer Efter middag och andakt ges kvällsprogram för konfirmander och ungdomar. Kvällsprogrammet är öppet för familjer.
Avresa: Onsdag 2 mars kl 11.30 från Bollstanäs församlingshem. Hemkomst: Lördag 5 mars ca 21.00

Lägret är fullt och anmälan har nu stängt.

Priser:
Konfirmander/Ungdom: 800 kr*
Vuxen 1000 kr* familj 2500 kr*
*Lägeravgiften är subventionerad av Svenska kyrkans medlemsavgifter.
Tack för att du är medlem.

Liftkort (3 dagar)

18-64 år: 1708 kr
7-17 år: 1362 kr
0-6 år: -
Vi beställer liftkorten i grupp. Ange i anmälan vilka liftkort du vill köpa.

Skiduthyrning:
Du bokar och betalar själv dina hyrskidor via Skistar.com
Som utlämningsställe väljer du Skistarshopen på Hundfjällstorget i Sälen.
Resan innehåller 3 dagars skidåkning, torsdag-lördag.
Hjälm är obligatoriskt för deltagande barn och ungdomar. Hjälm finns att hyra.

Dina personuppgifter

Vi följer GDPR, nya dataskyddsförordningen, och lagrar dina personuppgifter i skyddade datasystem och säljer eller vidarebefordrar dem inte. Du har rätt att få ta del av dina personuppgifter som vi lagrar. När vi lagrar dina personuppgifter för en verksamhet eller ett ärende som pågår en begränsad tid så tar vi bort uppgifterna när verksamheten eller ärendet upphör. Vi har ett dataskyddsombud, för kontakt: fresta.forsamling@svenskakyrkan.se