Fresta församling Besöksadress: FRESTA KYRKVÄG 2, 19454 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling Webbplats

Sorgegrupp

En sorgegrupp är ett erbjudande till dig som nyss har förlorat någon närstående. Tillsammans med diakon och/eller präst i församlingen träffas människor som är i liknande situation för att få möjlighet att prata om det som hänt, och att hjälpas åt i den sorgeprocess som man går igenom.

En ny sorgegrupp erbjuds varje termin och gruppen följs åt under fem-sex träffar.

Önskar du delta i sorgegruppen kontaktar du diakon Marika Wickström, 08-594 105 24, Marika Wickström

Föredrar du enskilt samtal finns även möjlighet till detta. Både präster och diakon finns till förfogande för sådana samtal.