Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Sopplunch

På onsdagsförmiddagarna sjuder det av liv i Bollstanäs församlingshem. Seniorkören övar, Öppna förskolans besökare har kommit för att leka och sjunga. Det doftar gott från köket.

På onsdagar under terminerna lagas en stor kastrull soppa i Bollstanäs församlingshem. Klockan 11.30 är alla hungriga och ivriga. Körmedlemmar, barn och vuxna från Öppna förskolan och andra strömmar till. Sopplunchen är för alla.

Säsongens grönsaker och utbud får styra veckans meny. Det blir oftast vegetariskt.

Sopplunchen kostar 30:- och betalas kontant eller via Swish nr 123 552 87 40
Det serveras antingen mjukt eller hårt bröd med pålägg. En kopp kaffe ingår.

En gång i månaden firas kort veckomässa kl 12.15 i andaktsrummet intill.
Varmt välkommen!

Malin Berg