Sopplunch

På onsdagsförmiddagarna sjuder det av liv i Bollstanäs församlingshem. Seniorkören övar, Öppna förskolans besökare har kommit för att leka och sjunga. Det doftar gott från köket.

På onsdagar under terminerna serveras soppa i Bollstanäs församlingshem. Klockan 11.30 är alla hungriga och ivriga. Körmedlemmar, barn och vuxna från Öppna förskolan och andra strömmar till. Sopplunchen är för alla.

Soppan hemlagas i Bollstanäs av Magnus Johansson (känd från Sveriges mästerkock!)
Säsongens grönsaker och utbud får styra veckans meny. Det är ekologiskt och vegetariskt.

Det serveras hembakat mjukt bröd med pålägg. En kopp kaffe ingår. Vår ideella medarbetare Kamala Gauffin bakar varje vecka matbrödet och en kaka till kaffet.

Sopplunchen kostar 30:- och betalas kontant eller via Swish nr 123 552 87 40

En gång i månaden firas kort veckomässa kl 12.15 i andaktsrummet intill.
Varmt välkommen!