Samlas i advent och jul

Välkommen till mötesplatser med julstämning.

Julpyssel med familjen

Lördag 30 november 14.30 - 17.00
Vi samlas i Bollstanäs församlingshem för andakt, julpyssel och ljusstöpning.
Kaffe/te/saft med saffransbröd och pepparkakor
20 kr/vuxen 10 kr/barn. Materialkostnad tillkommer.

Gudstjänster Första Advent

Söndag 1 december kl 9.30
Gudstjänst med stora och små i Fresta kyrka. Fresta kyrkas Barnkör sjunger i gudstjänsten. Frida Falk leder gudstjänsten. Efteråt serveras kyrksaft (och kaffe) i Församlingsgården. Varmt välkommen att fira advent!

Söndag 1 december kl 11.00
Högmässa i Fresta kyrka. Frestakören medverkar. Gudstjänsten leds av Hanne Stichel.

Frid på jord

Söndag 1 december Kl 18.00

Musik i Fresta kyrka. En konsert som vill uttrycka längtan efter fred och fred. Åt världen. Åt människor. Julen bär bud om en sådan frid, om hopp och glädje på djupet.
Fresta Pop o gospelkör under ledning av Titti Hvenare. Hanne Stichel, andakt.

Samling vid julkrubban

Tisdag 3 december
Hela familjen är välkommen att samlas runt julkrubban i Fresta kyrka. Församlingspedagog Carina Karlsson berättar om Maria och åsnan, bonuspappan Josef och stjärnan. Och om ett litet barn.
15.00 för besökare i Öppna förskolan. Harderska huset är öppet för fika och lek mellan 14.00 och 16.30.
17.30 Alla åldrar/allmänheten. Välkommen till julkrubbesamlingen i kyrkan.

Julmarknad i Bollstanäs

Söndag 8 december kl 12.30-15.00
Försäljning av vävt, virkat, sytt, snickrat, bakat och julgodis. Fiskdamm, lotterier och kaffe. Till förmån för julkampanjen "En flicka är född".
I Bollstanäs församlingshem.

Julkonsert

Söndag 8 december kl 18.00

Konsert i Fresta kyrka med Fresta Seniorkör. Oskar Olofson, solist. Magnus Bergman, ackompanjatör. Erik Wadman, dirigent. Hanne Stichel, andakt.

Lucia- och julkonsert

Söndag 15 december kl 18.00

Frestakören hälsar välkommen till Fresta kyrka. Gunilla Franklin, sopran. Rakel Holm, ackompanjatör. Stråkensemble. Erik Wadman, dirigent. Hanne Stichel, andakt.

Julafton i Fresta kyrka

Kl 11.00 Julens berättelse för stora o små