PREP - friskvård för parrelationen

En kurs i PREP ger verktyg för varaktig kärlek

Vill ni stärka er parrelation?
Då ska ni gå en PREP-kurs.
PREP står för ”Prevention and Relationship Education Program”, men kan också läsas som en kortform för det engelska ordet ”preparation”, förberedelse. Utbildningen gör det möjligt att förbereda sig för att kunna hantera de konflikter som oundvikligen uppstår i en parrelation. PREP utgår från att par kan lära sig mer konstruktiva tankemönster, kommunikationsformer och metoder för konflikthantering. Dessa kan hjälpa dem att utveckla ett gott förhållande eller förhindra att förhållandet utvecklas negativt.
PREP är friskvård, ett pedagogiskt program utarbetat för par som inte har påtagliga problem. Det är alltså inte behandling eller terapi utan just förebyggande. Målet är att ge par möjlighet att skapa en djupare, sundare och mer livskraftig relation.

Våren 2019

Fyra tillfällen med kursstart 9 mars.
Lördag 9 mars kl 9.30-16.30
Heldag med förmiddagkaffe, lunch, och eftermiddagskaffe.
Torsdag 14 mars kl 18.30-21.00    Kaffe och smörgås.
Torsdag 28 mars kl 18.30-21.00    Kaffe och smörgås.
Torsdag 11 april kl 18.30-21.00     Kaffe och smörgås.

Lokal:
Bollstanäs församlingshem Gamla vägen 25, i Upplands Väsby

Antal kursdeltagare:
max 6 par. Anmälan sker via Sensus på deras webbplats:

Kurskostnad i Fresta församling
:
300:-/par inkl. lunch, kaffe och kvällsfika med smörgås. Anmälan senast 1 mars.
Församlingen subventionerar del av kursavgiften och församlingsbor har företräde till kursen.

Kursledare:

Carina Karlsson