Musikal 10-13 år

Killar och tjejer mellan 10 och 13 år. Du gillar dans, sång och teater. Gärna alltihop samtidigt!

Musikalgrupp
Vi ses på tisdagar i Bollstanäs församlingshem

Från kl 15.30 serveras mellis. Kl 16.00 -17.30 kör vi - utforskar sångrösten, danskroppen och teaterleker. Glatt och galet!

Under hösten ägnar vi tid åt bygga en trygg grupp genom mellishäng, dramalek, dans, sång o andakt varje gång. Vi har fokus på trygghet och att våga släppa loss, prova på, och att inte begränsa sig själv. Efter jul åker vi på läger och då jobbar vi med manus samt har mer fokus på att öva in repliker o koreografi. Vi medverkar i gudstjänsten med dans och sång vid ett par tillfällen under året.
Helt ärligt - våren 2019
Våren 2019 jobbar vi med musikalen ”Helt ärligt!”.
”Helt ärligt” är både ett uttryck vi slänger oss med men det ringar också in något som deltagarna i församlingens unga musikalgrupp vill förmedla. Vem är jag, vem vill jag vara? Om längtan efter att vara unik och rädslan för att inte passa in.Välkommen att fira musikalgudstjänst.  Musikalgruppen, Titti Hvenare, Kajsa Franke. Maggi Nordström, präst.

Den 19 maj kl 11.00 vill vi gärna att du kommer och firar musikalgudstjänsten med oss i Fresta kyrka.

Musikalen Heliga Birgitta spelades våren 2017 Bild: Fresta församling

Gruppen har framfört följande musikaler:

-  Hösten 2013  Musikalen "Aldrig ensam"

-  Våren 2014   Musikalen Lejonkungen

-  Hösten 2014  Temagudstjänst

-  Våren 2015   Ängel utan vingar (även skolföreställningar)

- Våren 2016 Lika olika (även skolföreställningar)

-Våren 2017 Heliga Birgitta (även skolföreställningar)

- Våren 2018 Det vi inte ser (även skolföreställningar)

Kajsa Franke

Titti Hvenare