Musikal 10-13 år

Killar och tjejer mellan 10 och 13 år. Du gillar dans, sång och teater. Gärna alltihop samtidigt!

Så jobbar vi i musikalgruppen

Musikalgruppen ses på tisdagar i Bollstanäs församlingshem. Redan från och med 14.30 kan man droppa in till mellis tillsammans med Tisdagshäng.
Sedan kör vi 16.00 -17.30 -  vi utforskar sångrösten, danskroppen och teaterleker. Glatt och galet!

höstterminen

Under hösten ägnar vi tid åt bygga en trygg grupp genom mellishäng, dramalek, dans, sång o andakt varje gång. Vi har fokus på trygghet och att våga släppa loss, prova på, och att inte begränsa sig själv. Efter jul åker vi på läger och då jobbar vi med manus samt har mer fokus på att öva in repliker o koreografi. Vi medverkar i gudstjänsten med dans och sång vid ett par tillfällen under året.

Musikalen Heliga Birgitta spelades våren 2017 Bild: Fresta församling

vårterminen

Våren 2019 jobbade vi med musikalen ”Helt ärligt!”.
”Helt ärligt” är både ett uttryck vi slänger oss med men det ringar också in något som deltagarna i församlingens unga musikalgrupp vill förmedla. Vem är jag, vem vill jag vara? Om längtan efter att vara unik och rädslan för att inte passa in.

tidigare musikaler

Gruppen har framfört följande musikaler:

• Hösten 2013  Musikalen "Aldrig ensam"
  • Våren 2014   Musikalen Lejonkungen
  • Hösten 2014  Temagudstjänst
  • Våren 2015   Ängel utan vingar (även skolföreställningar)
  • Våren 2016 Lika olika (även skolföreställningar)
  • Våren 2017 Heliga Birgitta (även skolföreställningar)
  • Våren 2018 Det vi inte ser (även skolföreställningar)
  • Våren 2019 Helt ärligt   (även skolföreställningar)

Kajsa Franke

Titti Hvenare