Kyrkomusiker 100 %

Fresta församling söker kyrkomusiker

Vi söker dig som har orgel som ditt instrument och tycker om att leda körer i olika åldrar och med olika inriktningar.
Du ser musiken som ett sätt att tolka och fördjupa tron och som ett sätt att vara med och bygga församling.
Du har erfarenhet av att leda körer med sångare i olika åldrar och har god pedagogisk förmåga för uppgiften.
I församlingen finns 6 st körer och du leder två av dessa samt spelar på begravningar och i snitt varannan helg.
Den du är bidrar till att forma tjänstens innehåll.

Fresta församling är en församling som vill satsa på musiken. I kyrkan finns tre orglar varav en Barockorgel som är i bruk. Ett engagerat arbetslag, fina lokaler och en idyllisk kyrkby möter dig också när du kommer till Fresta i Upplands Väsby.

Tjänsten är tillsvidare och vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan. Provanställning kan förekomma.
För frågor om tjänsten kontakta kh Håkan Simonsson 072-251 73 44
Facklig representant är Ewa-Lena Kansbod, Lärarförbundet
Ewa.Lena.Kansbod@svenskakyrkan.se
Vi vill ha din ansökan senast 2020-03-16. Rekrytering sker fortlöpande.
Ansökan skickas till hakan.simonsson@svenskakyrkan.se