Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Helande dagar

Frigörande och helande rörelser i trygg miljö.

Vet ni inte att er kropp är ett tempel för den helige anden, som ni har inom er och som ni har fått från Gud? Ära då Gud med er kropp (1 Kor 6:19-20)

Helande dagar i rörelse

Nästa tillfälle är  8 – 9 september 2018 i Fresta prästgård.

Med inspiration i fridansen utforskar vi våra kroppars möjlighet till rörelse och uttryck till olika slags musik. Övningar för kroppskännedom och kroppskontroll ingår, utifrån deltagarnas möjligheter. Vi avslutar  med avslappning och andakt.
I Kulturverkstan rör vi för att det är härligt och roligt. Inte för att visa upp eller bedömas.
Var och en får växa utifrån sina förutsättningar och får stöd att utmana sig själv för att växa både i självkänsla och som människa. Vi skapar tillsammans en trygg miljö och en positiv gemenskap.

Dagarna ser ut ungefär så här:
lördag 8 sep 11.00-15.00 (sopplunch ingår)
söndag 9 sep  11.00-14.00
Båda dagarna - eftersits o fika för dem som vill.

Välkommen du som är van att röra dig till musik likaväl du som är försiktigt nyfiken. Ta med kläder att röra dig i.
Föranmäl dig gärna.

Åker du buss till Prästgården väljer du buss 545 till hpl Fresta Prästgård, eller buss 536 till hpl Bollstanäs skola. Välkommen!

Med reservation för ändringar

Kajsa Franke