Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Fredagsvännerna

Träffarna på fredagar är en öppen verksamhet för alla som lediga på dagen. Vi ses kl 12.00 – 14.00 på fredagar i Bollstanäs församlingshem. Vi startar med kaffe o smörgås. Efter en kort andakt följer dagens program.

Fredagsträffarna är en öppen verksamhet för alla som är daglediga. Du kan komma de gånger du vill, ingen anmälan behövs, om så inte är särskilt angivet.
Kaffe och smörgås 20 kr, i övrigt ingen annan avgift.
(Vid luncher och utfärder tar vi ut en avgift)
Vi hälsar dig varmt välkommen och hoppas du ska trivas tillsammans med oss som kallar oss Fredagsvänner!

Höstens första fredagsträff äger rum den 7 september.

Med reservation för ändringar

Malin Berg