Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Familjerådgivning

Att vara livspartner och förälder kan vara fantastiskt men också periodvis svårt.

Familjerådgivning
Att vara livspartner och förälder kan vara fantastisk men också periodvis mycket svårt. Därför vill Fresta församling vara ett stöd för dig/er och er familj genom att erbjuda familjerådgivning i samarbete med S:t Lukasstiftelsens legitimerade familjerådgivare.

Familjerådgivning och samtalsstöd är kostnadsfritt upp till tre samtal för dig som bor i församlingen och kan bokas på olika platser runt om i Stockholm. Inom 14 dagar bör du kunna få en tid.

Vill du boka tid kontaktar du i första hand
Hanne Stichel, präst.

Du kan också vända dig till
Håkan Simonsson, kyrkoherde.