Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Dansdagar

Dans för alla kroppar - alla kan dansa

Vet ni inte att er kropp är ett tempel för den helige anden, som ni har inom er och som ni har fått från Gud? Ära då Gud med er kropp (1 Kor 6:19-20)

DANSDAGAR 2018
10-11 mars hölls dansdagar i Fresta Prästgård.
Nästa tillfälle är  8 – 9 september.
Dagarna ser ut ungefär så här:
lördag 8 sep 11.00-15.00 (sopplunch ingår)
söndag 9 sep  11.00-15.00
Båda dagarna - eftersits o fika för dem som vill 15.00-16.00

Kulturverkstan bjuder till dansdagar - alla kan dansa.  Välkommen du som dansat tidigare likaväl du som är försiktigt nyfiken. Ta med kläder att röra dig i.
Föranmäl dig gärna.

Med inspiration i fridansen utforskar vi våra kroppars möjlighet till rörelse och uttryck till olika slags musik. Dansövningar för kroppskännedom och kroppskontroll ingår, utifrån deltagarnas möjligheter. Vi avslutar  med avslappning och andakt.
I Kulturverkstan dansar vi för att det är härligt och roligt. Inte för att visa upp eller bedömas. Som deltagare är du med och skapar koreografi. Vi dansar utan speglar för större frihet.
Var och en får växa utifrån sina förutsättningar och får stöd att utmana sig själv för att växa både i självkänsla och som människa. Vi skapar tillsammans en positiv gemenskap.

Åker du buss till Prästgården väljer du buss 545 till hpl Fresta Prästgård, eller buss 536 till hpl Bollstanäs skola. Välkommen!

Med reservation för ändringar

Kajsa Franke