Fresta församling Besöksadress: FRESTA KYRKVÄG 2, 19454 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling Webbplats

Dans för daglediga

Dans för alla kroppar

Vet ni inte att er kropp är ett tempel för den helige anden, som ni har inom er och som ni har fått från Gud? Ära då Gud med er kropp (1 Kor 6:19-20)

TORSDAGAR - DANS FÖR DAGLEDIGA (vuxen)
13.30-15.00 Bollstanäs församlingshem
Fikamöjlighet 15.00-15.30
Terminsstart 19 januari 2017.

Med inspiration i fridansen utforskar vi våra kroppars möjlighet till rörelse och uttryck till olika slags musik. Dansövningar för kroppskännedom och kroppskontroll ingår, utifrån deltagarnas möjligheter. Vi avslutar varje pass med avslappning och andakt.
I Kulturverkstan dansar vi för att det är härligt och roligt. Inte för att visa upp eller bedömas. Som deltagare är du med och skapar koreografi. Vi dansar utan speglar för större frihet.
Var och en får växa utifrån sina förutsättningar och får stöd att utmana sig själv för att växa både i självkänsla och som människa. Vi skapar tillsammans en positiv gemenskap.

Kontakt:
Linn Alenklint
linn.alenklint@svenskakyrkan.se

Vatten och frukt smakar bra efter rörelse