Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

Assistent 75 %

Fresta församling i Upplands Väsby söker en assistent.

Assistent 75 % tills vidare

Vi vill ha din ansökan senast 12 juli

För hela livet
Vi söker dig som har erfarenhet av kyrkan, har integritet och trivs med att arbeta.
I tjänsten ingår att bemanna församlingsexpeditionen, svara i telefon och på mejl, göra bokningar i vårt datasystem K-bok samt i Excel. Vidare hanterar du administration och postgång. Du ser också över våra lokaler framförallt inför och efter uthyrning samt efter behov. Du arbetar upp till 10 lördagar eller söndagar per år som värd/värdinna vid olika arrangemang vi ordnar. Du sköter också en del praktiska sysslor.

Tjänsten är tillsvidare och vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan. Provanställning kan förekomma. Vi vill ha din ansökan senast 2018-07-12.
Rekrytering sker fortlöpande.

Ansökan skickas till Camilla Roos
För frågor om tjänsten kontakta kanslichef Camilla Roos 08-594 105 32 alt. Camilla Roos

Fackliga företrädare
Christer Zetterberg, Vision 08-411 00 32.
Christer Zetterberg