Andrum

tid för hela människan

andrum - Fresta prästgård i september

21och 22 september i Fresta prästgård.

Vi samlas under två dagar för gemenskap, själavila, rörelse, måltid och andakt. Vi skapar tillsamman en positiv gemenskap i en trygg miljö.
Här är utrymme att tänka dina egna tankar och att vara i ett omslutet nu.

Sång
Att sjunga är hälsosamt för både vår fysiska och psykiska hälsa. När vi sjunger ökar endorfinerna i kroppen och stressnivåerna sjunker. Kom och var med på en sångstund där vi provar några andningsövningar, lite röstträning och sjunger några sånger tillsammans. Inga förkunskaper behövs, alla kan sjunga!
Ledare Titti Hvenare

Läkande rörelse
Välkommen att prova en stunds rörelse till olika sorters musik, helt utan steg och koreografier. Rörelsen frigör glädjehormoner och du kan hitta den känsla och styrka du redan har inom dig. Vi provar olika sätt att få kontakt med kropp och själ, du är med utifrån dina möjligheter och behov. Kom i mjuka kläder, gärna barfota, men mjuka inneskor går också bra.
Ledare: Kajsa Franke

Skapande verkstad
Ledare: Hanne Stichel

Söndagen erbjuder en pilgrimsvandring från Fresta kyrka till klippkyrkan där vi firar mässa. Efteråt är den som vill välkommen till några timmars retreat i Prästgården.

Föranmäl dig gärna. Åker du buss till Prästgården väljer du buss 545 till hpl Fresta Prästgård, eller buss 536 till hpl Bollstanäs skola. Välkommen!

Med reservation för ändringar

Kajsa Franke