Andrum

tid för hela människan

Du vet väl om att du är värdefull
 - ”ett mästerverk signerad Gud”

Nästa tillfälle blir 7 mars 2020

Men du kanske är intresserad av att delta i halvdagsretreat i Prästgården redan den 9 februari. Läs mer här.

lördag 7 mars 10.00-16.00 i fresta prästgård

Vi samlas för gemenskap, själavila, rörelse, och andakt. Under dagen ordnar vi tillsammans en enkel måltid. Meddela eventuella allergier vid anmälan. Vi skapar tillsammans en positiv gemenskap i en trygg miljö.
Här är utrymme att tänka dina egna tankar och att vara i ett omslutet nu.

vi sjunger

Att sjunga är hälsosamt för både vår fysiska och psykiska hälsa. När vi sjunger ökar endorfinerna i kroppen och stressnivåerna sjunker. Kom och var med på en sångstund där vi provar några andningsövningar, lite röstträning och sjunger några sånger tillsammans. Inga förkunskaper behövs, alla kan sjunga!
Ledare: Titti Hvenare.

Läkande rörelse

Välkommen att prova en stunds rörelse till olika sorters musik, helt utan steg och koreografier. Rörelsen frigör glädjehormoner och du kan hitta den känsla och styrka du redan har inom dig. Vi provar olika sätt att få kontakt med kropp och själ, du är med utifrån dina möjligheter och behov. Kom i mjuka kläder, gärna barfota, men mjuka inneskor går också bra.
Ledare: Kajsa Franke

Skapande verkstad

Gud skapar ur ingenting, vi skapar ur det vi har fått i våra händer. Vi övar oss i blicken som ser skönhet och möjligheter i det som är bortvalt och begränsat. Och skapar av hjärtans lust.
Ledare: Hanne Stichel

Föranmäl dig gärna till Andrum. Du hittar kontaktuppgifter nedan.
Åker du buss till Prästgården väljer du buss 545 till hpl Fresta prästgård, eller buss 536 till hpl Bollstanäs skola. Välkommen!

Med reservation för ändringar

Kajsa Franke