Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Andrum

tid för hela människan

Andrum - Fresta prästgård i september

Nästa tillfälle blir våren 2020, sidan är inte uppdaterad.

21och 22 september 
lördag 10.00-15.30

Vi samlas för gemenskap, själavila, rörelse, måltid och andakt. Vi skapar tillsamman en positiv gemenskap i en trygg miljö.
Här är utrymme att tänka dina egna tankar och att vara i ett omslutet nu. 

vi sjunger 

Att sjunga är hälsosamt för både vår fysiska och psykiska hälsa. När vi sjunger ökar endorfinerna i kroppen och stressnivåerna sjunker. Kom och var med på en sångstund där vi provar några andningsövningar, lite röstträning och sjunger några sånger tillsammans. Inga förkunskaper behövs, alla kan sjunga! 
Ledare: Titti Hvenare.

Läkande rörelse

Välkommen att prova en stunds rörelse till olika sorters musik, helt utan steg och koreografier. Rörelsen frigör glädjehormoner och du kan hitta den känsla och styrka du redan har inom dig. Vi provar olika sätt att få kontakt med kropp och själ, du är med utifrån dina möjligheter och behov. Kom i mjuka kläder, gärna barfota, men mjuka inneskor går också bra.
Ledare: Kajsa Franke

Skapande verkstad

Gud skapar ur ingenting, vi skapar ur det vi har fått i våra händer. Vi övar oss i blicken som ser skönhet och möjligheter i det som är bortvalt och begränsat. Och skapar av hjärtans lust.
Ledare: Hanne Stichel

vandring och retreat på söndagen

Söndagen erbjuder en pilgrimsvandring från Fresta kyrka till klippkyrkan där vi firar mässa. Efteråt är den som vill välkommen till några timmars retreat i Prästgården. Det är också möjligt att efter mässan fortsätta vandringen längs leden på egen hand.

Föranmäl dig gärna till Andrum. Åker du buss till Prästgården väljer du buss 545 till hpl Fresta Prästgård, eller buss 536 till hpl Bollstanäs skola. Välkommen!

Med reservation för ändringar

 

 

Kajsa Franke

Kajsa Franke

Fresta församling

Församlingspedagog