Fresta församling Besöks- och postadress: Fresta kyrkväg 2, 19454 Upplands Väsby Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling

75 % i 0-20årsteamet

Välkommen till Fresta församling i Upplands Väsby

Att tänka diakonalt, erbjuda fördjupning och se till helhetens bästa
är nyckelord i församlingens utvecklingsskede just nu. Välkommen att bli en del av detta.
Du arbetar huvudsakligen i kyrkans öppna förskola med barn- och föräldrakontakter samt i ”eftis”-verksamhet med skolbarn. Du har relevant erfarenhet från dessa områden. Bland uppgifterna kan också ingå att samverka i tillfälliga arrangemang och återkommande verksamhetsöverskridande projekt.
Tjänsten, idag en barntimmeledartjänst, kan komma att utvecklas efter behov inom arbetsområdet.
Tjänsten är tillsvidare och vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan. Provanställning kan förekomma. För frågor om tjänsten:
kontakta kh Håkan Simonsson 072-251 73 44 alt. hakan.simonsson@svenskakyrkan.se
Vi vill ha din ansökan senast 2018-12-23