Midsommar i Frankfurt

22 juni 2019 fr.o.m. kl. 12

Ni är välkomna till vår traditionella sommarfest i Svenska kyrkans lokaler i Frankfurt, lördagen den 22 juni fr.o.m. kl. 12.

Vi inleder festen med en gudstjänst där familjekören medverkar. Efter gudstjänsten dukar vi fram maten, alla tar med något som hör sommarlunchen till. Vi bjuder på potatis, sill och köttbullar! Dricka finns att köpa. Tag gärna med blommor till  midsommarstången samt en filt att sitta på för det blir picknick i trädgården (om vädret spelar med!)

Om du är osäker på vad du ska ta med dig så hör gärna av dig till oss på expeditionen. Dagsprogrammet finner ni nedan.

Alla är hjärtligt välkomna!

Vi vill i år införa en ny tradition i Frankfurt- KUBBTURNERING!

Det bildas lag med mellan 2-5 deltagare. Beroende på antalet lag kommer det att bildas grupper som spelar mot varandra. Turneringen finner sitt spännande slut i en final där de tvä bästa lagen tävlar mot varandra.

För att etablera denna tradition har vi även kommit på vår egen signatur-drink och -tilltugg. Som Wimbeldon har Pimms och jordgubbar, kommer vi att ha Blugo* och köttbullar!

*Blugo- en Hugo med frysta blåbär!

Vi hoppas att ni är lika entusiastiska inför detta som vi är! För dem som vill öva, kommer det att finnas möjlighet att göra detta under torsdagen den 20 juni i kyrkans trädgård! Välkomna!