Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Frankfurt am Main Besöks- och postadress: Schwedischer Kirchenverein, An der Wolfsweide 54, DE-60435 Frankfurt/Main Telefon: +49(69)566556 E-post till Svenska kyrkan i Frankfurt am Main

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Medhjälpare till Julbasaren sökes!

Jag vill hjälpa till på basaren!

Snart är det jul och som vanligt arrangerar Svenska kyrkan i Frankfurt am Main sin årliga julbasar under första adventshelgen (30 november-2 december) och vi behöver din hjälp. Inget bidrag är för litet och alla är varmt välkomna att hjälpa till! Vi vill helst ha anmälan senast torsdagen den 22 november för att underlätta planeringen!

Antingen via telefon 069-566556 eller email till frankfurt@svenskakyrkan.se

Mellan fredag den 30 november och söndag den 2 december får du gärna markera flera pass per dag! Vi behöver även hjälp under vårt Luciafirande med liknande uppgifter. Julbasaren och Lucia är stora projekt med många frivilliga inblandade, därför behöver vi veta när du kan hjälpa oss. Välkommen att anmäla dig! Med vänliga hälsningar Louise Månsson

Tänk på att det kan vara kallt ute och ta på dig varma kläder om du anmält att hjälpa oss under julbasar och lucia. En del av försäljningen är utomhus.

ÖPPETIDER

FREDAG 30 NOVEMBER kl. 16-20