OAS

Older After School För dig som vill hänga, pyssla, prata, vara galen, bara vara...

Välkommen till höstterminen 2018

Anmälningsformulär längre ner på sidan.

Vem?

Ungdomar som går i årskurs 5 och 6.

Var?

Frändefors församlingshem
Kyrkogatan 6, Frändefors

När?

Tisdagar 14.30-16.30 med start v.40
 (OBS! Ej under studiedagar)

Vad?

Vi varvar verksamheten med att bara hänga, spela spel, diskutera, leka och pyssla.
Vi läser också någon berättelse ur bibeln och avslutar med en andakt.

Vi medverkar på familjegudstjänsterna som är några söndagar per termin.

Hoppas att vi ses!

Mvh Victoria & Lovisa

Anmälan till OAS

När vi tar emot era uppgifter, hanterar vi dem enligt GDPR. För att läsa mer om vad det innebär, läs här.

Det är ett begränsat antal platser till OAS. Anmälan kommer att tas bort om platserna är fyllda.

Efter OAS kommer jag:

Victoria Olsson

Församlingsassistent barn och ungdom, Kommunikation

Mer om Victoria Olsson

Församlingsassistent med fokus på barn, unga och familj. Till mig ringer du om du har frågor om våra barn- och ungdomsgrupper. Jag bor utanför Frändefors tillsammans med min man på en liten gård. Tycker mycket om att fotografera och har en last som håller mig fast... Pepsi Max.

Lovisa Husberg

Barn och ungdomsledare

Mer om Lovisa Husberg

Lovisa är en härlig, varmt kristen tjej från Vänersborg. På fritiden älskar hon att vara ute i naturen, dans och lekar. Blir det sång kan det också vara så att hon plingar lite på gitarren. Lovisa är med i Församlingens barn och ungdomsverksamhet, och håller även på med Bibeläventyret.

Klicka på bilden för att ladda ner foldern