OAS

Older After School åk 4-6 För dig som vill hänga, pyssla, prata, spela, vara galen, bara vara...

Välkommen till vårterminen 2019

Vem?

Ungdomar som går i årskurs 4 - 6.

Var?

Frändefors församlingshem
Kyrkogatan 6, Frändefors

När?

Tisdagar 14.30-17.00

v.5 - v.11 (29/1-10/3)

ev. fortsättning

(OBS! Ej under studiedagar)

Vad?

Vi hänger, spelar spel, diskuterar, leker, har spa, filmmys, pysslar, bakar, käkar mellanmål... och mycket mer!
Vi avslutar med en andakt där pratar om kristen tro, livet, ber och sjunger.

Vi medverkar på Tac O Gud!

Hoppas att vi ses!

Mvh Victoria & Lovisa

Anmälan till OAS är stängd, alla platser fyllda - maila om du vill stå i kö.

När vi tar emot era uppgifter, hanterar vi dem enligt GDPR. För att läsa mer om vad det innebär, läs här.

Det är ett begränsat antal platser till OAS.

Victoria Olsson

Församlingsassistent barn och ungdom

Mer om Victoria Olsson

Församlingsassistent med fokus på barn, unga och familj. Till Victoria ringer du om du har frågor om våra barn- och ungdomsgrupper. Victoria bor utanför Frändefors tillsammans med sin man på en liten gård. Tycker mycket om att fotografera och har en last som håller henne fast... Pepsi Max.

Lovisa Husberg

Församlingsassistent - barn, Församlingsvärdinna

Mer om Lovisa Husberg

Lovisa är med i Församlingens barn och ungdomsverksamhet med fokus 6-12 år, och håller även på med Bibeläventyret. Lovisa är en härlig, varmt kristen tjej från Vänersborg. På fritiden älskar hon att vara ute i naturen, dans och lekar. Blir det sång kan det också vara så att hon plingar lite på gitarren.