Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Ferieverksamheten

Tack för en fantastisk sommar 2019!

 

Hej!

ÄNTLIGEN öppnar anmälan för sommarens bästa dagläger! 

Vem får komma?

Om du född mellan åren 2006-2012 är du hjärtligt välkommen! 


När får jag komma? 

I år har vi valt att du får vara med på de veckor du kan utav vecka 25, 26 och 27. 
I anmälan klickar du i vilka veckor du kan och du kommer också se hur många plaster som finns kvar i varje vecka.
Ferieverksamheten är populärt så om du upptäcker att du en utav veckorna enbart kan vara med några dagar och inte alla fyra, då ber vi dig att lämna den veckan till något barn som har möjlighet att vara med alla dagarna. Ex. om du ska vara med på fotbollskola, simskola eller liknade. 

 

Får vi mat?

Ja vi äter lunch och mellanmål på dagarna. Gällande lunchen så blir vi tokglada om vi kan få hjälp utav er föräldrar eller kanske någon annan vuxen som ni har kontakt med! 
Då innebär det att vi fixar matsedel och alla ingredienser. Du som vuxen kommer vid 10.00 och lagar maten. Vid 12.00 serveras den och om du har tid tar vi gärna hjälp även med disken efteråt. I anmälan kan du klicka i vilken dag du kan hjälpa till. Det kommer vara 1 eller 2 som finns i köket. 

 

Vad kommer hända på veckorna? 

Vi kommer starta dagen med en andakt och sedan erbjuder vi flera olika aktivteter, som kanotpaddling, lek, spel, pyssel, vattenlek. Vissa dagar har vi temadagar eller åker på utflykt och då har vi planer på att även bjuda in resten av din familj beroende lite på vilka ideér vi får. Men all sådan info får du efter 1/6 när anmälan har stängts. 

 

Jag kommer behöva gå på fritids också under Ferieverksamheten, hur gör jag då?

Inga problem! Vi hämtar de barn som är på fritids på förmiddagen (vid 9.45) och sedan går vi tillbaka till fritids med de barn som behöver efter att Ferieverksamheten slutar för dagen, åter på fritids vid 15.15. 

VIKTIGT är att du informerar fritids om att du har anmält dig till ferieverksamheten om du är i behov av fritidsvistelse under den perioden. 

 

 

 

Klicka på bilden för att öppna denna som PDF
Victoria Olsson

Victoria Olsson

Frändefors församling

Församlingsassistent barn och ungdom

Mer om Victoria Olsson

Församlingsassistent med fokus på barn, unga och familj. Till mig ringer du om du har frågor om våra barn- och ungdomsgrupper. Jag bor utanför Frändefors tillsammans med min man på en liten gård. Tycker mycket om att fotografera och har en last som håller mig fast... Pepsi Max.