Danskurs

Nybörjarkurs i Foxtrot och Bugg onsdagar i November 2022

Är du en av dem som velat dansa, men inte vågat? Eller kanske inte ens kommer upp på dansgolvet för att du är rädd att trampa någon på tårna?

Du kanske lärde dig dansa på skolgymnastiken och vill fräscha upp din kunskap? Kanske du vill dansa, men din partner  tycker inte att han/hon kan?

Nu har du chansen att lära dig foxtrot och bugg (och eventuellt vals om vi hinner). Det är nybörjarnivå så alla vågar vara med.

Passa på att ta med din partner och dina vänner…

Vi ses i stora salen i församlingshemmet onsdagen den 2 november kl 19:00. Ta med egen fikakorg och dina dansskor. Anmälan via vår hemsida eller expeditionen. Kontakta Daniel Westin om eventuella frågor.

OBS! försök att undvika gummisula på skorna exempelvis gympaskor.

Danskurs

Nybörjarkurs i foxtrot och bugg i församlingshemmet i Frändefors. 5 onsdagar i november. Ta med fikakorg och dansskor.