AFTER SCHOOL PYSSEL & MUSIK

Förskoleklass till årsk. 6. Allt möjligt skoj och galenheter på måndagar!

Välkommen till After School Pyssel & Musik!

Om du går i klass F-6 och gillar pyssel och musik är du varmt välkommen till vår nya pyssel- och musikgrupp. Start. V 38

Måndagar i Frändefors församlingshem efter skolan.

ÅK F-1 Hämtar vi vid Fritids Månen vid 12.30 och avslutar sedan vid 13.45

Åk 2-6 Hämtar vi vid Fritids Månen vid 14.10 och avslutar sedan vid 16.30

På lov och studiedagar är verksamheten inställd.

Om inte föräldrar har möjlighet att hämta när gruppen är kan vi följa med barnen tillbaka till fritids.

Vi kommer pyssla, sjunga, leka och prata om Jesus

Uppläggen är lite olika beroende på grupp men kommer alltid att innehålla pyssel och sång/musiklek. När dagens aktiviteter är färdiga avslutar vi med en kort andakt med en bibelberättelse, lite sång och bön. Under terminen kommer vi också medverka vid familjegudstjänster och andra saker som händer i kyrkan. Mer info om detta kommer efter hand.

ANMÄLAN KLICKA HÄR

När vi tar emot era uppgifter, hanterar vi dem enligt GDPR. För att läsa mer om vad det innebär, läs här.

Det är ett begränsat antal platser till lilla och stora gruppen. Anmälan kommer att tas bort om platserna är fyllda.

Lovisa Husberg

Församlingsassistent - barn, Husmor