AFTER SCHOOL PYSSEL

Pysselgrupp - förskoleklass till årsk. 4

Välkommen till höstterminen 2018
Anmälningsformulär längre ner på sidan.

Vem?
Barn som går i förskolan ända upp till årskurs 4.

Var?
Frändefors församlingshem - Kyrkogatan 6, Frändefors

När?
Torsdagar

Fsk - Åk. 1 - Hämtas vid fritids månen 12.30 - slutar 13.45

Åk. 2 - åk. 4 - Hämtas vid fritids månen 14.10 - slutar 16.30

Om inte föräldrar har möjlighet att hämta när gruppen är slut har vi möjlighet att följa med barnen tillbaka till fritids.

(OBS! Ej under studiedagar, lovdagar eller skollov).

Vad?
I denna verksamhet kommer fokus vara på pyssel av alla möjliga slag.  Varje träff avslutar vi med en andakt.

I den större gruppen (åk. 2- åk. 4) äter vi mellanmål ihop.

I den lilla gruppen (fskk - åk. 1) så får barn som går tillbaka till fritids mellanmål där.

Vi medverkar på familjegudstjänsterna som är några söndagar per termin.

30/9     18/11     16/12

Hoppas att vi ses!

Mvh Victoria & Lovisa

När vi tar emot era uppgifter, hanterar vi dem enligt GDPR. För att läsa mer om vad det innebär, läs här.

Det är ett begränsat antal platser till lilla och stora gruppen. Anmälan kommer att tas bort om platserna är fyllda. Anmälan är STÄNGD.

Frågor? Kontakta:

Victoria Olsson

Församlingsassistent barn och ungdom, Kommunikation

Mer om Victoria Olsson

Församlingsassistent med fokus på barn, unga och familj. Till mig ringer du om du har frågor om våra barn- och ungdomsgrupper. Jag bor utanför Frändefors tillsammans med min man på en liten gård. Tycker mycket om att fotografera och har en last som håller mig fast... Pepsi Max.

Lovisa Husberg

Barn och ungdomsledare

Mer om Lovisa Husberg

Lovisa är en härlig, varmt kristen tjej från Vänersborg. På fritiden älskar hon att vara ute i naturen, dans och lekar. Blir det sång kan det också vara så att hon plingar lite på gitarren. Lovisa är med i Församlingens barn och ungdomsverksamhet, och håller även på med Bibeläventyret.

Klicka på bilden för att ladda ner foldern