Other languages with Google Translate

Kontakt

Förslöv-Grevie församling Besöksadress: Margretetorpsv.4, 26973 FÖRSLÖV Postadress: Margretetorpsv. 4, 26973 FÖRSLÖV Telefon:+46(431)415650 E-post till Förslöv-Grevie församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lediga tjänster

I Bjäre kontrakt vill vi gärna samverka över församlingsgränserna! Därför söker vi nu:

KYRKOMUSIKER

med tjänstgöring i två av Bjäre kontrakts församlingar

25% i Strövelstorpsförsamling

30% i Förslöv och Grevie församling

Tjänsten innebär att enligt schema tjänstgöra i genomsnitt en söndag per månad i Förslöv och Grevie församling samt en söndag av tre i Strövelstorpsförsamling.

Utöver detta ingår en tjänstgöringsdag för begravningar per vecka i respektive församling, att inom schemats ram tjänstgöra vid gudstjänster på äldreboenden och att ha hand om pensionärskören Harmoni i Förslöv.

Schemat läggs på ett sådant sätt under året, att det möjliggör något mera tjänstgöring under sommaren så att samtliga musiker får möjlighet till en sammanhängande semesterperiod.

Tjänsten innbär delat arbetsgivaransvar vilket innebär att anställning gäller för respektive församling.

Välkommen att söka till två vackra församlingar med rikt musikliv!

Vid frågor, kontakta

Kyrkoherde Anders Markehed

Förslöv-Grevie församling

Kyrkoherde Gisela Pernrup