Forshedabygdens församling söker kyrkoherde!

Vi söker dig som vill anta utmaningen att arbeta i en landsbygdsförsamling med rik natur och kultur och som har en trygg ekonomi.

Som kyrkoherde i vår församling arbetar du nära församlingsbor, förtroendevalda och anställda. Vi har idag en väl fungerande verksamhet inom alla områden med bland annat en växande barn- och ungdomsverksamhet, varierat gudstjänstliv, rikt musikliv med flera körer och diakonal verksamhet.

Vi ser att du tillsammans med oss vill arbeta för en öppen, inkluderande och välkomnande kyrka i Forshedabygden. För oss är det viktigt att du är tydlig i ditt ledarskap, är lyhörd, inspirerande och ärlig, har god social kompetens och vill vara med att utveckla och forma vår församling mot framtiden.

Annan ledarskapsutbildning är meriterande.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Kyrkorådets ordförande Marie Jansson Edespong, 070-433 56 69, marie.jansson.edespong@svenskakyrkan.se
Kyrkofullmäktiges ordförande Mats Ericsson, 070-390 06 81, matsericsson94@gmail.com

Välkommen med din ansökan till:
Dannäsvägen 7
331 71 Forsheda