Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Forshaga-Munkfors församling Besöksadress: Skivedsleden 15, 66730 FORSHAGA Postadress: Box 28, 66721 FORSHAGA Telefon:+46(54)870055 E-post till Forshaga-Munkfors församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sopplunch

Avnjut en uppskattad sopplunch tillsammans med andra i Munkfors församlingshem.

OBS! Renovering pågår i församlingshemmet vilket innebär att Sopplunchen är inställd tills vidare.

Onsdagar kl.12.00, Munkfors församlingshem

”Vilken soppa! Det var nog bästa soppan hittills…” så vittnar många av de 30-40 soppälskare som kommer varje onsdag till församlingshemmet i Munkfors.

Att alla är välkomna är inte bara tomma ord utan en verklighet som man upplever med alla sinnen när man får känna doften av kryddorna i soppan som lagas och delas ut av frivilliga, när en av dem frågar: ”Får det vara en tallrik till?” och när man hör hur människorna samtalar med varandra vid de runda borden under den gemensamma måltiden.

Att äta tillsammans är mer än bara näringsintag, det är en upplevelse av gemenskap bland många olika människor. De flesta lämnar ett bidrag på 20 kronor, medan några är glada för en varm måltid för dagen utan att ha råd att betala för det.

Du är inte för rik eller för fattig, inte för mätt eller för hungrig, inte för ung eller för gammal, inte för from eller för okyrklig för att vara välkommen till nästa sopplunch i Munkfors församlingshem, varje onsdag mellan 12.00-13.00

Hjärtligt välkommen!