Kyrkogårdsförvaltning

När du har frågor som rör församlingens kyrkogårdar och gravar, t.ex. gravskötsel eller gravrättsinnehavare.

Kontakta kyrkogårdsförvaltningen

Telefontider:

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag

E-post:

forshaga-munkfors.kyrkogardsforvaltning@svenskakyrkan.se

Besöksadress: Kyrkogatan 4, Munkfors

Postadress: Kyrkogatan 4, 684 30 Munkfors

Besökstid:

Tisdagar och fredagar 10.00-12.00

Vill du ha hjälp att sköta graven?

Vi erbjuder olika typer av skötselavtal

Man kan beställa ljung och grav-dekorationer samt ljuständning.

Vi erbjuder även tvättning av gravsten.

För priser se aktuell prislista

Begravningsombud

Gunilla Björk, 070-5472114

Uppdraget som begravningsombud handlar om att säkerställa att de personer som inte tillhör Svenska kyrkan får sina intressen tillgodosedda. Det är länsstyrelsen som utser begravningsombud.

Den som är folkbokförd i Sverige ska betala en avgift för begravningsverksamheten (begravningsavgift). Begravningsombud ska granska att de som ansvarar för begravningsverksamheten använder pengarna från begravningsavgiften på rätt sätt.