Kyrkogårdsförvaltning

När du har frågor som rör församlingens kyrkogårdar och gravar, t.ex. gravskötsel eller gravrättsinnehavare.

Telefontider

Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag

Besökstider

Tid/plats enligt översenskommelse

Postadress: Forshaga-Munkfors församling, Box 28, 667 21

E-post: Forshaga-Munkfors församling

Begravningsombud

Gunilla Björk, 070-5472114

Uppdraget som begravningsombud handlar om att säkerställa att de personer som inte tillhör Svenska kyrkan får sina intressen tillgodosedda. Det är länsstyrelsen som utser begravningsombud.

Den som är folkbokförd i Sverige ska betala en avgift för begravningsverksamheten (begravningsavgift). Begravningsombud ska granska att de som ansvarar för begravningsverksamheten använder pengarna från begravningsavgiften på rätt sätt.