Bli medveten

Bli medveten?

En sak som kanske kunde vara spännande att bli medveten om är till exempel hur ser mina fördomar ut när det gäller religion, andlighet, kristendom och kyrkan. Vår ambition är att läsning av boken skall väcka ett intresse för att samtala vidare om hur andlig friskvård kan se ut i vår tid.

Om du vill ha ett exemplar, hör av dig till vår expedition i Forshaga eller i Munkfors.

Den går självklart även att få hemskickad.

Församlingsexp, 054-87 00 55
Forshaga: Skivedsleden 15