Messy church

Messy church är ett koncept som vi hämtat hem från England. Det riktar sig till alla åldrar och innehåller tid för skapande, gemenskap, gudstjänst och kvällsmat. I Messy Church får det blir rörigt (Messy) och vi skapar, leker och äter tillsammans. I Förlösa- Kläckeberga församling har vi Messy Church under fyra tisdagar/termin och alla samlingar är i Garvaregården, Lindsdal. Vårens sista Messy church är den 24 april.

Messy Church riktar sig till alla åldrar, men vi vill att barn kommer tillsammans med en vuxen. En stor glädje med Messy Church är att barn och vuxna får tid att skapa, leka, pyssla och delta i gudstjänsten tillsammans. Efter gudstjänsten bjuder församlingen på kvällsmat.  Varje Messy Church har ett tema som aktiviteter och gudstjänst fokuserar på - det kan t.e.x vara Tacksamhet, Påsk, Glädje eller någon biblisk person eller händelse. Messy Church är gratis  - även maten, och man behöver inte anmäla sig - det är bara att komma!

Många som engagerar sig i Messy Church gör det på sin fritid. Vill du vara med i arbetet, t ex. med mat, skapande, disk etc så kontakta gärna Sussie Kårlin

Nu drar vi igång en ny termin med fyra nya Messy Church träffar! Vårens datum för Messy Church är:

- 23/1 - Bön - att prata med Gud  Mat: Pastabuffé
-13/2 - Alla hjärtans Gud  Mat: Kött och potatis
-20/3 - Korset Mat: Påskmat
- 24/4 - Levande vatten Mat: Soppa & bröd

Vi är alltid i Garvaregården i Lindsdal och börjar med mellanmål kl. 16.00. sedan fortsätter vi med skapande, gudstjänst och kvällsmat. Välkomna!

Alla får vara med i Guds familj
Alla får vara med i Guds familj! Bild: Sussie Kårlin