Messy church

Messy church är ett koncept som vi hämtat hem från England. Det riktar sig till alla åldrar och innehåller tid för skapande, gemenskap, gudstjänst och kvällsmat. I Messy Church får det blir rörigt (Messy) och vi skapar, leker och äter tillsammans. I Förlösa- Kläckeberga församling har vi Messy Church under fyra tisdagar/termin och alla samlingar är i Garvaregården, Lindsdal. Höstens första Messy Church är den 11 september.

Messy Church riktar sig till alla åldrar, men vi vill att barn kommer tillsammans med en vuxen. En stor glädje med Messy Church är att barn och vuxna får tid att skapa, leka, pyssla och delta i gudstjänsten tillsammans. Efter gudstjänsten bjuder församlingen på kvällsmat.  Varje Messy Church har ett tema som aktiviteter och gudstjänst fokuserar på - det kan t.e.x vara Tacksamhet, Påsk, Glädje eller någon biblisk person eller händelse. Messy Church är gratis  - även maten, och man behöver inte anmäla sig - det är bara att komma!

Många som engagerar sig i Messy Church gör det på sin fritid. Vill du vara med i arbetet, t ex. med mat, skapande, disk etc så kontakta gärna Sussie Kårlin

Nu drar vi snart igång en ny termin med fyra nya Messy Church träffar! Höstens datum för Messy Church är:

11 september, 16 oktober, 13 november och 18 december.

Vi är alltid i Garvaregården i Lindsdal och börjar med mellanmål kl. 16.00. sedan fortsätter vi med skapande, gudstjänst och kvällsmat. Välkomna!

Alla får vara med i Guds familj
Alla får vara med i Guds familj! Bild: Sussie Kårlin