Förlösa-Kläckeberga församling Besöksadress: Förlösavägen 3, 39364 KALMAR Postadress: BOX 6007, 39006 KALMAR Telefon:+46(480)447180 E-post till Förlösa-Kläckeberga församling

Himmel och pannkaka

Himmel och pannkaka har terminsuppehåll men återkommer vecka 38. riktar sig till dig som är 4–6 år och du får gärna ha med dig förälder och småsyskon. Vi äter pannkakor, spelar teater, sjunger och dansar! Dagen avslutas med andakt!

Himmel och pannkaka riktar sig till dig som är 4–6 år och du får gärna ha med dig förälder och småsyskon. Vi äter pannkakor, spelar teater, sjunger och dansar! Dagen avslutas med andakt!