EFS i Vimpeltorpet

I området Vimpeltorpet/Ljusstaden/Krafslösa finns en förening som är ansluten till EFS (läs mer om EFS på www.efs.nu

I dagsläget består föreningen av ett 20-tal medlemmar som främst engagerar sig i att vara en kristen gemenskap lokalt i området. Föreningen gör enskilda happenings i området som t ex grillfest och löparloppet Vimpelvarvet för barn. Kontaktpersoner för föreningen är Johan Kårlin och Elna Scherman.

Tuva och Saga Lunnergård springer med Kajsa Krokodil Bild: Kristina Lunnergård