EFS i Vimpeltorpet

I området Vimpeltorpet/Ljusstaden/Krafslösa finns en förening som är ansluten till EFS (läs mer om EFS på www.efs.nu

I dagsläget består föreningen av ett 20-tal medlemmar som främst engagerar sig i att vara en kristen gemenskap lokalt i området. Varje torsdagskväll samlas man i någons hem till s.k. Bibelfika – en öppen gemenskap med fika, bön och bibelsamtal. Till den är alla välkomna – oavsett kyrkligt engagemang och var man bor. Föreningen gör också enskilda happenings i området som t ex grillfest och löparloppet Vimpelvarvet för barn. Kontaktpersoner för föreningen är Johan Kårlin och Elna Scherman.

Många unga deltagare laddar för årets upplaga av Vimpelvarvet!
Tuva och Saga Lunnergård springer med Kajsa Krokodil Bild: Kristina Lunnergård