Förlösa-Kläckeberga församling Besöksadress: Förlösavägen 3, 39364 KALMAR Postadress: BOX 6007, 39006 KALMAR Telefon:+46(480)447180 E-post till Förlösa-Kläckeberga församling

Caféträff i Garvaregården

Välkommen till vårt café med gemenskap och oftast ett program. Vanligtvis serveras kaffe/te, bulle och kaka. Och ibland blir det något annat gott. Varannan onsdag klockan 14 - 15.30 jämna veckor. Start den 23 januari 2019. Vi börjar med programmet klockan 14. Ingen anmälan.

23 januari. Min barndom i Förlösa. Björn Johansson berättar. Saffranspannkaka.

6 februari. Shalom second hand - mycket mer än du tror... Föreståndare Johan Enoksson berättar.

20 februari. Sportlovscafé med våfflor. Förlängd tid 14.00 - 16.30.

6 mars. Musik på vårkanten med Marianne Eriksson. Semlor.

20 mars. Nyfiken på Kalmar Stadsmissions Ateljé? Malin Engelholm presenterar verksamheten.

3 april. Seder vid dop och bröllop. Ann-Marie Petersson berättar och visar kläder.

17 april. Ferlin, Forsell och Fröding. Peter Hausenkamp och Christer Svensson tolkar de stora diktarna. Paj serveras.

15 maj. Jean och Kerstin Johansson delar med sig av sina minnen. Paj.

Diakon, Diakoni