Caféträff i Garvaregården

Välkommen till vårt café med gemenskap och oftast ett program. Vanligtvis serveras kaffe/te, smörgås och en kaka. Och ibland blir det något annat gott. Varannan onsdag klockan 14 - 15.30 jämna veckor. Vi börjar med programmet klockan 14. Ingen anmälan.

24 januari: Vi sjunger ut julen och in våren tillsammans med Pernilla ”Penny” Sjögren (församlingens nya församlingsassistent)

7 februari: Tre musikstuderande ungdomar spelar klassisk musik. Semla serveras.

21 februari: Brandkårsminnen. Björn Johansson berättar.

7 mars: Leif Holmström vägleder oss om vår rätt som konsumenter

21 mars: Våren i dikt och ton. Hervor Gustafsson. Våfflor till kaffet.

4 april: Gloria in excelsis deo. Kajsa Friberg visar och berättar om bonadsmålningar hon gjort

18 april: Mest i folkton. Marianne Eriksson, piano, och Leif Karlsson, fiol

2 maj: Vi provar på ull-tovning