Caféträff i Garvaregården

Välkommen till vårt café med gemenskap och oftast ett program. Vanligtvis serveras kaffe/te, bulle och kaka. Och ibland blir det något annat gott. Varannan onsdag klockan 14 - 15.30 jämna veckor. Start den 5 september. Vi börjar med programmet klockan 14. Ingen anmälan.

• 5 september   Trubadur Tommy Elmgren
  • 19 september Önskepsalmer med Lennart Runesson och Tore V Nilsson. Äppelpaj
  • 3 oktober       Vem var Axel Munthe? Ros-Marie Edinius berättar
  • 17 oktober     Nyfiken på Julia Jonsson? Möt vår nya präst!
  • 31 oktober     Seder vid dop och begravning. An-Marie Petersson berättar och visar klädnader.
  • 14 november  Musik på höstkanten med Marianne Eriksson. Ostkaka serveras
  • 28 november  Psalmer och visor i adventstid med Penny Sjögren och Tore V Nilsson

Diakon, Diakoni