Besöksgruppen

Skulle du vilja att någon kommer och hälsar på för att prata, lyssna och kanske dricka en kopp kaffe? Eller känner du någon som skulle behöva och uppskatta besök? Välkommen att höra av dig till oss.

Besöksgruppens målsättning är att skingra den ofrivilliga ensamheten i församlingen, och att finnas som resursgrupp till den anställda diakonipersonalen. Många fler får därmed besök.

Vill du vara med?

Kanske har du själv möjlighet att avsätta lite tid för att hälsa på en medmänniska? Det är en uppgift som är både meningsfull och stimulerande! Som medlem i besöksgruppen får du utbildning och handledning.
Gruppen träffas en gång per termin, och besöken sker enskilt eller i grupp.

Diakon, Diakoni