Vinterresa till Sälen 2022 (INSTÄLLD)

Följ med Boxholms församling till fjällen på sportlovet 2022!

Resan är tyvärr inställd pga pandemin. Vi återkommer VT 2023!

Välkommen att följa med på en resa till Sälenfjällen några dagar i slutet av februari (sportlovet). Vi åker till Credo Fjällgård som ligger nära trädgränsen vid Gammelsätersfjällets fot ovanför Transtrands by. Resan är tänkt för familjer, ungdomar och andra som vill komma upp på fjället några dagar. Boendet på Credo fjällgård är ett mycket prisvärt och mysigt alternativ till andra boenden i fjällen. Församlingen står för en del av kostnaden.

Avresa från Boxholms kyrka den 23 feb kl 09.00.
Vi är tillbaka på söndagen den 27 feb ca 18.00.

Det innebär att vi får tre hela dagar uppe i fjällen. Det kommer att finnas möjlighet att åka till närliggande backar (Kläppen, Lindvallen eller Hundfjället med Tandådalen) och för dom som så vill finns också möjlighet att åka på de turspår som finns runtomkring Fjällgården.

Kostnaden för resan är ca 2000 kr per vuxen för buss, mat och logi. Vi återkommer med exakt kostnad. Barn under 3 år åker med gratis och barn under 6 år åker med för halva priset. Eventuella liftkort och skidhyra står man för själv.

OBS! Vi behöver din intresseanmälan så snart som möjligt, helst innan den 15 november.

Mer information:
Peter Svärdsmyr, församlingspedagog 0142-29 35 09