Väderstad för Världens Barn

Var med och sätt Väderstad på kartan i en insamling för Världens barn 2020 (26 september - 4 oktober)

Tack till alla som bidragit till Världens barn i Väderstad!

Tack till alla som på något sätt varit med och bidragit till Världens Barn.

Totalt fick Väderstads bössan in 31403 kronor. Vi låg under Världens Barn helgen på en 17:e plats i Sverige och ligger i skrivande stund på 22:a plats i Sverige.

Under två lördagar kommer det att vara Skördemarknad på torget i Väderstad (vid Byggnadsvårdsbutiken). Folkungakyrkan och Svenska kyrkan kommer ha var sitt bord med varor till försäljning. Pengarna går oavkortat till Världens Barn. Vi kommer även ha Secondhanden öppen, tipspromenad och fiskdam. Vi avslutar vår insamling med en konsert i Väderstads kyrka lördagen den 3 oktober. Insamlingsgala för Världens Barn 2020 sänds i SVT1 (2 oktober).

Var med och stötta genom att sätta in pengar på Swish 9019506. Märk din inbetalning på meddelanderaden med Barn Väderstad. Gå in på länken för att se hur mycket vi samlat ihop:  Väderstad för Världens Barn.

Ett stort tack till de lokala företag och föreningar som på ett eller annat sätt ställt upp.

Arrangeras tillsammans med Folkungakyrkan.

Mellan kl. 10.00-16.00 händer följande:

Skördemarknad på torget i Väderstad (vid Byggnadsvårdsbutiken).

Tipspromenad för vuxna och barn. Start vid skördemarknaden. Vinnare presenteras på hemsidan och kontaktas dagen efter.

Seconhand i församlingshemmet.

All försäljning går oavkortat till Världens Barn. Obeservera att endast Folkungakyrkans och Svenska kyrkans bord på Skördemarknaden går oavkortat till Världens barn.

Vinnar av tipsromenaden för vuxna: Helene Nilsson (6 rätt).

Vinnare av tipspromenaden för barn: Matteus (10 rätt).

Rätt svar på utslagsfrågan var 1447 pärlor.

Mellan kl. 10.00-16.00 händer följande:

Skördemarknad på torget. (vid Byggnadsvårdsbutiken).

Fiskdamm på torget.

Tipspromenad för vuxna och barn. Start vid skördemarknaden. Vinnare presenteras på hemsidan och kontaktas dagen efter.

Seconhand i församlingshemmet.

Vinnar av tipsromenaden för vuxna: Maria Stark (12 rätt).

Vinnare av tipspromenaden för barn: Melvin (12 rätt).

Rätt svar på utslagsfrågan var 644 cm.

Väderstads kyrka kl. 18.00.

Konsert med Novakören till förmån för Världens Barn. Sänds även på Facebook.

Per Björn Nyström

Folkungabygdens pastorat