Lediga tjänster

Folkungabygdens pastorat söker komminister till Mantorp och ideella medarbetare till caféverksamhet

Komminister i Vifolka / Ö Tollstad (Mantorp)

Vill du arbeta i ett arbetslag med god gemenskap i en ort med många nyinflyttade och en levande landsbygd runtomkring?
Vi har byggt till Kyrkans hus i Mantorp 2016 med kyrka och nya lokaler. Vi befinner oss i ett spännande skeende där vi utvecklar vår verksamhet. Du kommer ha stor möjlighet att påverka utformningen av ditt arbete.

Vi söker därför Dig som
• vill arbeta både i tätort och på landet
• vill arbeta för en levande gudstjänst
• är en god förkunnare
• är en god pedagog
• är lätt att samarbeta med
• är beredd att ta egna initiativ
• är utåtriktad
Som särskild profilinriktning söker vi Dig som är intresserad av arbete med barn och ungdom/konfirmander och unga familjer.

Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil

LÅTER DET INTRESSANT?

Kontakta Församlingsherde Sara Olofsson, 0142-55431 eller epost sara.olofsson@svenskakyrkan.se
Kom gärna förbi Kyrkans hus och besök oss

Facklig kontaktperson KyrkA Anna-Carin Gabelic, 013-20 50 33

Vi söker ideella medarbetare till Kyrkans hus café i Mantorp i höst

Vill du vara med och jobba ideellt i Kyrkans hus café? Du får ingen lön men får många nya kontakter och ett roligt arbete.

I höst kommer caféet fortsätta med ideella krafter. Det kommer ha öppet tills vidare onsdagar och fredagar  9-12.

Är det fler som vill hjälpa till kanske vi kan ha öppet mer. Du avgör själv hur ofta och mycket du kan.

Inresserad? Hör av dig till Helena Runhamn på tel: 0142-293524