Kör och musik i Boxholms församling

Läs om Boxholms församlings kör- och musikliv

Boxholms församling har ett rikt kör- och musikliv med återkommande projekt och uppsjungningar varje månad. Här nedan finns våra körer. Välkommen att kontakta någon av våra musiker längst ner på sidan för mer information.

Malexander kyrkokör
Kören medverkar i gudstjänster och projekt. Sjunger för det mesta trestämmigt. Vi träffas för övning i Birgittastugan onsdagar kl 18.30-20.30.
Körledare: Anders Nyström

Ekeby prismakör
Kören medverkar i gudstjänster och jobbar med större projekt. Sjunger fyrstämmigt eller mer.
Körledare: Anders Nyström

Åsbo kyrkokör
Kören övar onsdagar kl 19-21 i Åsbo församlingshem.
Körledare: Nils-Peter Vaggelyr

Vänskapskören
En trivsam sångglad grupp för sångare med livserfarenhet. Vi tränar våra röster och sjunger sånger av blandad karaktär, sakralt men också profant, unisont och ibland tvåstämmigt. Kören medverkar vid gudstjänster, servicehus och olika högtider. Vi träffas i Boxholms församlingshem tisdagar 14.30-15.30.
Körledare: Ann-Sofie Fransson Bårring

Anders Nyström